Mica Horsens / Services / Flexleasing

Flexleasing

Hvad er flexleasing?

Man leaser en bil uden registreringsafgift, og betaler herefter registreringsafgiften månedsvis for en ønsket periode. For at benytte sig af denne løsning skal afviklingen kombineres med et leasingkontrakt gennem et leasingselskab. MICA BILER samarbejde med Al-finans.

Hvilke fordele findes der ved Flexleasing?

Man har en væsentlig mindre kapitalbinding, typisk en 50% af den danske markedspris. Da der ved brug af denne metode ofte er tale om meget specielle biler, vil disse også være nemmere at omsætte efter endt brug, da bilen stadig er uden registreringsafgift og kan sælges i udlandet, hvor der er et større køberklientel. Bilen vil til enhver tid senere kunne indregistreres på danske eller udenlandske nummerplader, hvis man ønsker det. Flexleasing er mest velegnet til specielle/dyre biler og/eller biler man ønsker at bruge for en periode f.eks. en cabriolet til brug i sommermånederne. Min. løbetid er 6 måneder.

Metoden er også fordelagtig til en udlænding, der er ansat i en dansk virksomhed for en periode.

Hvem ejer bilen?

Bilen indregistreres med leasingselskabet som ejer og leasingtager som bruger. Efter endt leasingperiode kan/skal leasingtager anvise en køber der indfrier bilens restværdi (kun erhverv).

Hvad sker der efter leasingaftalens udløb?

Leasingtager anviser køber til kontraktens restværdi og bilen afmeldes. Hvad gør man så?

A. Bytter bilen eller sælger den til MICA BILER

B. Sælger bilen i udlandet eller lader den indgå som bil til fx. sommerhus/hus i udlandet.

C. Forlænger leasingkontrakten.

MICA BILER er til enhver tid behjælpelig med indregistreringen og papirgangen, uanset hvad du beslutter dig for.

Hvad koster det?

Den procentvise registreringsafgift betales på brugte biler med 0,5% (bilens alder over 36 måneder) eller 1% (bilens alder 3-36 måneder) pr. måned af bilens totale vurderede registreringsafgift, samt en forrentning af den tilbageværende ikke betalte registreringsafgift. Registreringsafgiften for den ønskede periode betales ofte forud.

Hvilke biler kan flexleases?

Der må ikke i forvejen være betalt registreringsafgift på bilen.

Nyhed
VW

VW Golf Sportsvan

TSi 125 Comfortline DSG BMT
VW Golf Sportsvan TSi 125 Comfortline DSG BMT